22380-22422

Μητροπόλεως 13, Στυλίδα, Φθιώτιδα, 35300

2231-300321

Λεωφόρος Αθηνών 110, Λαμία, 35100

triangle
About Us

Τρόπος διδασκαλίας

Ενεργή Συμμετοχή των μαθητών = Αποτελεσματική Μάθηση

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη διδάσκουμε όχι μόνο την ξένη γλώσσα, αλλά και πώς να σκέφτονται, να αντιλαμβάνονται, να εκφράζονται και να γράφουν οι μαθητές μας σε αυτήν. Εμβαθύνουμε και μεταδίδουμε την κουλτούρα, τις ιδιαιτερότητες, την προφορά. Θέτουμε γερές βάσεις στους μαθητές μας, τους ενισχύουμε, τους εξελίσσουμε και τους μεταγγίζουμε την αγάπη μας για τις ξένες γλώσσες.


Μέσα από τις Νέες Τεχνολογίες, φέρνουμε στην τάξη την έννοια και την ουσία της Διαδραστικότητας. Μεταμορφώνουμε τις σελίδες των βιβλίων και τον μαυροπίνακα σε ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό παιχνίδι. Σε έναν διαδραστικό πίνακα αφής, που προσκαλεί τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά και κάνει τη διαδικασία της μάθησης και του διαβάσματος ευχάριστη και αποδοτική!


Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και την οθόνη του υπολογιστή, μέσα από το πρόγραμμα Skype πραγματοποιούμε προγραμματισμένες βίντεο-κλήσεις στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε την ευκαιρία στους μαθητές μας να συνομιλήσουν ζωντανά με παιδιά από άλλες χώρες και να μάθουν τη σωστή προφορά και άρθρωση της κάθε ξένης γλώσσας.