22380-22422

Μητροπόλεως 13, Στυλίδα, Φθιώτιδα, 35300

2231-300321

Λεωφόρος Αθηνών 110, Λαμία, 35100

triangle
About Us

Μιλάμε... Αγγλικά

pre-Junior (5-7 ετών)

Αυτή είναι η πρώτη οργανωμένη επαφή των παιδιών προσχολικής ηλικίας με την γλώσσα των Αγγλικών. Την ακούνε γύρω τους σε ταινίες, κινούμενα σχέδια, μουσική. Τώρα τη βιώνουν μέσα από έναν πολύχρωμο κόσμο, γεμάτο παιδαγωγικά παιχνίδια, ήρωες, ιστοριούλες, δημιουργικές εφαρμογές και δραστηριότητες που συνδυάζουν μουσική, κίνηση και έκφραση. Σχεδιασμένη ειδικά για τα παιδιά, τη φαντασία, την υπερκινητικότητα και τις ευαισθησίες αυτής της ηλικίας, η τάξη pre-Junior αλληλεπιδρά με τους μικρούς μαθητές, χωρίς να θυμίζει ή να είναι «μάθημα».

Junior A’ (7-8 ετών)

Αυτό το προκαταρκτικό τμήμα μυεί τα παιδιά της Β’ Δημοτικού στα βασικά στοιχεία της γλώσσας, στο αλφάβητο, τους αριθμούς. Η ζωηρή εικονογράφηση των e-books, ο διαδραστικός πίνακας και τα τραγουδάκια, βοηθούν σημαντικά τα παιδιά στη συμμετοχή, την προσπάθεια, στην αφομοίωση, χωρίς να κουράζονται ή να βαριούνται.

Junior B’ (8-9 ετών)

Η συνέχεια του προπαρασκευαστικού τμήματος εισάγει τους μικρούς μαθητές στο λίγο πιο πολύπλοκο Λεξιλόγιο, εδραιώνει κι εξελίσσει τους βασικούς κανόνες της Γραμματικής που έμαθαν και γίνονται οι πρώτες απόπειρες δομημένου γραπτού λόγου. Οι ήρωες των παραμυθιών και της ύλης τους ακολουθούν, τα τραγούδια και τα ποιηματάκια παραμένουν και βοηθούν τα παιδιά να θυμούνται, να κατανοούν, να δοκιμάζουν, να αναγνωρίζουν, να βελτιώνουν.

Junior A+B One Year (8-10 ετών)

Εντατικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού τουλάχιστον.

Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο εκπαιδευτικό σύστημα που υποστηρίζεται από υπερσύχρονα μέσα διδασκαλίας ,σε συνδυασμό με ειδικές σειρές βιβλίων και προγραμμάτων που ολοκληρώνουν σωστά και ευχάριστα την διδακτική ύλη των δύο προκαταρκτικών τάξεων ( a Junior- b Junior ) σε μόλις μία.

Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία εξασφαλίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο στους μαθητές και ταυτόχρονα την απαλλαγή των γονέων από τα δίδακτρα μιας επιπλέον σχολικής χρονιάς.

  • Η A+Β Junior ενδείκνυται για μαθητές που μελετάνε χωρίς παρακίνηση ή πίεση και δεν αντιμετωπίζουν την παραμικρή δυσκολία στο σχολείο.
  • Εάν επιθυμείτε το παιδί σας να παρακολουθήσει την A+Β Junior στη Γ’ Δημοτικού, συστήνουμε να έχει κάνει την Pre-Junior στη Β’ Δημοτικού χωρίς αυτό να είναι προϋπόθεση.

Δε συνιστάται όμως σε παιδιά κάτω της Γ’ Δημοτικού.

Senior A’ – Α1, Senior B’ – Α2, Senior C’ – Α2+, Senior D’ – Β1, Senior E’ - B1+ (10-14 ετών)

Σε αυτά τα τμήματα του πρώτου επιπέδου, οι μαθητές της προ-εφηβικής και εφηβικής ηλικίας εδραιώνουν τις γνώσεις που έλαβαν από τους προηγούμενους κύκλους και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα Αγγλικά σε καθημερινές, απλές καταστάσεις. Δίνουν προσοχή στην προφορά και τα ιδιώματα της γλώσσας, κατανοούν πιο πολύπλοκα κείμενα, παράγουν πιο περίτεχνο γραπτό λόγο κι αποκτούν μεγαλύτερη άνεση έκφρασης κι επικοινωνίας. Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα του πρώτου κύκλου, οι μαθητές είναι έτοιμοι να πετύχουν στις εξετάσεις για το πτυχίο που αντιστοιχεί με το Β1 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς και να προχωρήσουν για την προετοιμασία τους στο Β2 (Lower).

Exam Class

level B2 (Lower) (διάρκεια: 1 χρόνος)

Σε αυτό τον κύκλο, οι νεαροί μαθητές προετοιμάζονται δυναμικά για το πτυχίο του Lower, καλύπτοντας τυχόν κενά κι αδυναμίες από προηγούμενα προγράμματα κι εδραιώνοντας τις υπάρχουσες γνώσεις. Οι μαθητές εμπλουτίζουν το Λεξιλόγιό τους, εξελίσσουν τη Γραμματική και το Συντακτικό κι αποκτούν άνεση και σιγουριά στις δεξιότητες του γραπτού και προφορικού λόγου. Η επικοινωνία, η προφορική και γραπτή έκφραση, η κατανόηση των κειμένων βελτιώνονται θεματικά και τελειοποιούνται. Οι νεαροί μαθητές εξοικειώνονται με την ιδέα και το είδος των εξετάσεων. Μαθαίνουν τεχνικές σωστής κι αποτελεσματικής μελέτης και στρατηγικές, ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα κατά την εξέτασή τους. Αρωγός σε όλα τους τα βήματα, εκτός από τους καθηγητές του φροντιστηρίου μας, είναι η ίδια η ύλη, τα e-books που τη συνοδεύουν και ο διαδραστικός πίνακας αφής που «ζωντανεύει» και κάνει ενδιαφέρουσα και πιο κατανοητή την εκπαίδευση.


level C1 (Advanced) (διάρκεια: 1 χρόνος)

Αποτελεί συνέχεια και φυσική εξέλιξη του Lower κι ένα σκαλοπάτι πριν την κατάκτηση του Proficiency. Τα πιστοποιητικά που αντιστοιχούν στο επίπεδο Advanced, είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ και ουσιαστικά βεβαιώνουν για την πολύ καλή γνώση της ξένης γλώσσας που διαθέτει ο κάτοχος, στις περιπτώσεις διαγωνισμών για πρόσληψη στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.


level C2 (Proficiency) (διάρκεια: 1½-2 χρόνια)

Το ανώτερο πτυχίο βεβαίωσης της άριστης γνώσης του κατόχου του στα Αγγλικά, πιστοποιείται από το Proficiency. Το επίπεδο του μαθητή είναι ήδη υψηλό και μέσα από αυτό τον κύκλο τελειοποιείται η άνεση, οι γνώσεις και η χρήση τόσο του προφορικού όσο και του γραπτού λόγου. Η κατανόηση κειμένων και συγγραμμάτων προχωρημένου επιπέδου, οι πολύπλοκες έννοιες, η συνεννόηση με native speakers σε εξαιρετικό επίπεδο, η προφορά και η άπταιστη γνώση Λεξιλογίου, Γραμματικής και Συντακτικού, έχουν εδραιωθεί. Ένα ακόμη εκπαιδευτικό όπλο στη διαδρομή που χαράσσει ο μαθητής μέχρι την κατάκτηση του Proficiency, είναι η συνομιλία σε πραγματικό χρόνο μέσω βίντεο-κλήσεων με το εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο δοκιμάζει κάτω από πραγματικές συνθήκες τις γνώσεις του, τις βελτιώνει θεαματικά και αντιλαμβάνεται στην ουσία της την ξένη γλώσσα, την ακουστική και την εφαρμογή της, γεγονός που κανένα βιβλίο από μόνο του δεν μπορεί να προσφέρει. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον κύκλο, ο κάτοχος του Proficiency, που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ, «πριμοδοτείται» με επιπλέον μόρια κι έχει πλέον τα καταλληλότερα εφόδια ώστε να σπουδάσει και να εργαστεί στο εξωτερικό.

Αναλόγως με το επίπεδο του μαθητή, η προετοιμασία για το δίπλωμα του Proficiency διαρκεί κατά μέσο όρο 1½ - 2 χρόνια. Εφόσον ο ενδιαφερόμενος παρακολουθήσει συνδυαστικά τα επίπεδα C1 και C2, η προετοιμασία δύναται να περιοριστεί στον 1 χρόνο.

Αγγλικά για ενήλικες (φοιτητές, επαγγελματίες κλπ.)

Ενήλικες 1 (αρχικό επίπεδο)

Η ύλη και ο τρόπος εκμάθησης προσαρμόζονται στις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τον στόχο των ενηλίκων. Ο διαδραστικός πίνακας αφής βοηθά σε κάθε βήμα, ώστε το μάθημα να είναι ενδιαφέρον, πιο κατανοητό και άμεσο. Το Λεξιλόγιο, η Γραμματική, το Συντακτικό, η Επικοινωνία και ο Γραπτός Λόγος μπαίνουν συνολικά στο μικροσκόπιο και βελτιώνονται συστηματικά.

Ενήλικες 2 (πιο προχωρημένο επίπεδο)

Οι προηγούμενες γνώσεις εδραιώνονται, δοκιμάζονται στην πράξη, και στην ύλη εισάγονται πιο πολύπλοκες έννοιες και ιδιωματισμοί. Βαρύτητα δίνεται στην ικανότητα χρήσης του γραπτού λόγου και στην εύστοχη διατύπωση κι επικοινωνία.

Ενήλικες 3 (μεσαίο επίπεδο)

Οι συμμετέχοντες επιτυγχάνουν ένα πολύ καλό επίπεδο τόσο στον προφορικό τους όσο και στον γραπτό λόγο. Είναι πλέον εξοικειωμένοι με τη γλώσσα, τη δομή και τη χρήση της κυρίως στην καθημερινότητα. Προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση και με τα σωστά μέσα για τις εξετάσεις του Lower (Β2).

Ενήλικες 4 (υψηλό επίπεδο)

Οι μαθητές, σε αυτό τον τέταρτο κύκλο, κατακτούν τη γλώσσα, τη μιλάνε και τη γράφουν σε άριστο επίπεδο, τη χειρίζονται με σιγουριά κι ευστοχία, κατανοώντας τη δομή και τα χαρακτηριστικά της. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον κύκλο, ο κάτοχος του Proficiency, που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ, «πριμοδοτείται» με επιπλέον μόρια κι έχει πλέον τα καταλληλότερα εφόδια ώστε να σπουδάσει και να εργαστεί στο εξωτερικό.

Τα επίπεδα σπουδών όπως έχουν ορισθεί από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο, είναι

  • Α1 (πολύ αρχάριο επίπεδο)
  • Α2 (αρχάριο επίπεδο)
  • Β1 (μέτρια γνώση της ξένης γλώσσας)
  • Β2 (καλή γνώση της ξένης γλώσσας)
  • C1 (πολύ καλή γνώση της ξένης γλώσσας)
  • C2 (άριστη γνώση της ξένης γλώσσας)