22380-22422

Μητροπόλεως 13, Στυλίδα, Φθιώτιδα, 35300

2231-300321

Λεωφόρος Αθηνών 110, Λαμία, 35100

triangle
About Us

Μιλάμε... Γαλλικά

Delf A1

Τα παιδιά μέσα από χαρούμενες, διαδραστικές σελίδες και ποιοτικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι μαθαίνουν τα πρώτα τους Γαλλικά, την απλή ομιλία και κατανόηση καθημερινών εκφράσεων και κειμένων.

Delf A2

Σε αυτό τον κύκλο, οι μικροί μαθητές επικεντρώνονται στην επικοινωνία και έκφραση, εξελίσσοντας το Λεξιλόγιό τους.

Delf B1 (μέτρια γνώση)

Τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται καλύτερα και πιο πληρέστερα, συμπληρώνοντας το Λεξιλόγιό τους με πιο πολύπλοκες εκφράσεις και συνδυασμούς. Παράγουν γραπτό λόγο και νιώθουν εξοικείωση στην απλή παραγωγή προφορικού λόγου.

Delf B2 (καλή γνώση)

Το επίπεδο ανεβαίνει και οι μαθητές αρχίζουν να απολαμβάνουν με αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα τη συζήτηση με τον γαλλόφωνο συνομιλητή τους. Οι έννοιες που μαθαίνουν γίνονται πιο σύνθετες και δύσκολες και βελτιώνουν αισθητά τις συνολικές τους γνώσεις για τη δομή και χρήση της Γαλλικής.

Dalf C1 (πολύ καλή γνώση)

Οι νεαροί μαθητές αποκτούν πλέον πολύ μεγαλύτερη άνεση κι ευελιξία στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου. Συνεννοούνται δίχως πολλές δυσκολίες, με αυθόρμητη επιλογή των σωστών λέξεων κι εκφράσεων. Κατανοούν πολύ καλά ακόμη και πολύπλοκα, ακαδημαϊκά κείμενα.

Dalf C2 (άριστη γνώση)

Οι νεαροί μαθητές χειρίζονται πλέον επιδέξια την ξένη γλώσσα, αντιλαμβάνονται εύκολα και διακρίνουν τις αποχρώσεις της, είναι σε θέση να επιχειρηματολογήσουν και να σκεφτούν απευθείας στην Γαλλική. Ο γραπτός τους λόγος ρέει, είναι ορθός κι εύστοχος, έχει συνοχή και λογική. Το επίπεδο των μαθητών σε αυτό το προχωρημένο επίπεδο, συνδυάζει ισότιμα την προφορική και γραπτή τους κατανόηση, όσο και την προφορική και γραπτή τους έκφραση. Αυτά τα τέσσερα σημεία είναι το ζητούμενο που αποδεικνύει την πάρα πολύ καλή γνώση της γλώσσας και επιβεβαιώνονται από το πτυχίο.

Sorbonne C1 + Sorbonne C2

Οι συμμετέχοντες εμβαθύνουν στη γλώσσα, εξελίσσουν και τελειοποιούν τις γνώσεις τους και τη χρήση της Γαλλικής και είναι σε θέση να αναλύσουν λογοτεχνικά και δύσκολα ακαδημαϊκά κείμενα. Περνώντας με επιτυχία τις εξετάσεις, λαμβάνουν τα αντίστοιχα πτυχία, τα οποία εκδίδονται από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

Γαλλικά για ενήλικες

Οι κύκλοι σπουδών σαν ύλη και προετοιμασία πτυχίου επαναλαμβάνονται για τους ενήλικες (φοιτητές, επαγγελματίες κλπ.), αλλά με διαφορετική προσέγγιση και ταχύτητα.

Τα επίπεδα σπουδών όπως έχουν ορισθεί από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο, είναι

  • Α1 (πολύ αρχάριο επίπεδο)
  • Α2 (αρχάριο επίπεδο)
  • Β1 (μέτρια γνώση της ξένης γλώσσας)
  • Β2 (καλή γνώση της ξένης γλώσσας)
  • C1 (πολύ καλή γνώση της ξένης γλώσσας)
  • C2 (άριστη γνώση της ξένης γλώσσας)

Οι φορείς που λειτουργούν ως επίσημα εξεταστικά κέντρα και με τους οποίους συνεργάζεται το φροντιστήριό μας, είναι